Nagy figyelmet szentelünk arra, hogy a vásárlóink folyamatosan változó keresletét a lehető legjobb áron és minőségben kiszolgáljuk

Webáruházunk 2012-ben alakult, azzal a céllal, hogy létrehozzunk egy olyan butikot a masszőröknek , ami átfogó kínálatot nyújt mindenféle masszázstípus számára. Masszőr kollégáink bevonásával építettük fel a kínálatot, lépésről-lépésre, tapasztalva, hogy mi az ami szükséges, mi az, amiből hiány van, és figyelembe vettük a vásárlóink igényeit is. Ez utóbbit mindig szívesen fogadjuk, ha valamit nem talál, vagy megosztaná velünk a véleményét, akkor bátran keressen fel bennünket! A vásárlást nem kötjük okleveles regisztrációhoz, webáruházunkban és bemutató termünkben bárkit szívesen fogadunk és kiszolgálunk. A XIII.kerületi mintaboltunkban/bemutatótermünkben, a termékek megtekinthetőek és sok minden kipróbálható is:
masszázságyak nagy választéka, illatminták és krémminták várják az érdeklődőket. AMasszázsbutikban barátságos és igényes kiszolgálásban lesz része és nyugodtan kérhetieladóink segítségét, akik szakértelemmel állnak a rendelkezésére. Kiszállítást vállalunk az ország bármely területére, és egyes esetekben külföldre is, egyéni díjszabás alapján. Belföldre a szállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes! Készleten lévő termékek esetén a rendelt termékeket a rendelést követő 24 órában feladjuk, így akár 1-2 nap múlva meg is kapja a csomagját! Termékeink gondosan válogatott, minőségi termékekből állnak. Kínálatunkban megtalálhatja magyar gyártók közkedvelt termékeit és a világ minden tájáról beszerzett különlegességeket is. Ha valamit nem találunk, akkor pedig megtervezzük és elkészíttetjük. A masszázskellékek mellett SPA termékek, CD-k, oktató könyvek és DVD-k, ásvány-, vagy féldrágakő ékszerek és masszázskellékek, illóolajak, füstölők és dekorációs tárgyak is kaphatóak. 2017-ben pedig bevezetésre kerül a masszőr-, kozmetikus-, SPA- és doktor asszisztens ruházat is. Elérhetőségeinket megtalálja a Kapcsolat menüre kattintva. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is üdvözölhetjük elégedett vásárlóink között!


 Masszázsbutik
 Hétfő          10-16
 Kedd           10-16
 Szerda         10-16
 Csütörtök     10-16
 Péntek        10-16

 Szombat      Zárva

Vasárnap      Zárva