Adatkezelési szabályzat

Általános információk


Üdvözöljük az adatvédelmi irányelvek oldalán! Az áruház szolgáltatásaink során bízik bennünk az adatokkal. Ez az adatvédelmi irányelv arra szolgál, hogy segítsen megérteni, hogy milyen adatokat gyűjtünk, miért gyűjtjük össze, és mit csinálunk vele. Amikor megosztja velünk az információkat, még jobbá teheti szolgáltatásainkat. Például megmutathatunk relevánsabb keresési eredményeket és hirdetéseket, segíthetünk az emberekkel való kapcsolattartásban, vagy a másokkal való megosztás gyorsabbá és könnyebbé tételéhez. Ahogy használja szolgáltatásainkat, azt szeretnénk, hogy tisztában legyen azzal, hogy miként használjuk az információkat és azokat a módokat, amelyeken keresztül védheti az adatvédelmet. Ez fontos; reméljük, időbe telik, hogy alaposan elolvassa. Ne felejtsd el, hogy vezérlőket találsz az adatok kezelésére és a magánélet és a biztonság védelme érdekében. Megpróbáltuk a lehető legegyszerűbben megtartani.


Az adatokhoz való hozzáférés, javítás és törlés, valamint az adatfeldolgozás tiltakozása
 


Ügyfeleinknek joga van hozzájuk hozzáférni, kijavítani és törölni a velük kapcsolatos személyes adatokat, és bármikor kifogásolni az ilyen adatok feldolgozását írásbeli kéréssel. A Társaság mindent megtesz azért, hogy megfelelő óvintézkedéseket hozzon létre a személyes adatok biztonságának és magánéletének védelme érdekében, és megakadályozza, hogy jogosulatlan harmadik felek megváltoztassák, megsemmisítsék, megsemmisítsék vagy hozzáférjenek. A vállalat azonban nem ellenőrzi az Internet használatával kapcsolatos minden kockázatot, ezért figyelmezteti a webhely felhasználóit az internet működésével és használatával kapcsolatos lehetséges kockázatokról. A webhely tartalmazhat hivatkozásokat más webhelyekhez vagy más internetes forrásokhoz. Mivel a Vállalat nem tudja irányítani ezeket a weboldalakat és külső forrásokat, a Társaság nem tehető felelőssé ezen webhelyek és külső források biztosításáért vagy megjelenítéséért, és nem tehető felelőssé a tartalomért, reklámért, termékért, szolgáltatásért vagy egyéb anyagért elérhető ezeken a weboldalakon vagy onnan, vagy külső forrásokból.


Információkat gyűjtünk


Üzletünk gyűjti az adatokat, hogy hatékonyan működjön, és a legjobb szolgáltatásokat nyújtsa szolgáltatásainkkal. Bizonyos adatokat szolgáltat közvetlenül, például személyes fiók létrehozásakor. Részben azt kapjuk, hogy rögzítjük, hogyan működik együtt a szolgáltatásainkkal, például olyan technológiák használatával, mint például a cookie-k, valamint hibaüzenetek vagy használati adatok fogadása a készülékén futó szoftverektől. Küldünk adatokat harmadik felektől (beleértve más cégeket is). Például kiegészítjük az általunk összegyűjtött adatokat más vállalatok demográfiai adatainak megvásárlásával. Más vállalatok szolgáltatásait is használjuk, hogy segítsen nekünk meghatározni az Ön IP-címének megfelelő helyet annak érdekében, hogy bizonyos szolgáltatásokat testreszabjon az Ön helyére. Az általunk gyűjtött adatok az Ön által használt szolgáltatásoktól és funkcióktól függenek.


Hogyan használjuk az Ön információit?


Üzletünk három alapvető célt szolgál: gyűjteményeink működtetése és az általunk kínált szolgáltatások biztosítása (beleértve a javítást és a személyre szabást), kommunikáció, beleértve a promóciós kommunikációt és hirdetések megjelenítését. E célok megvalósítása során összegyűjtjük azokat az adatokat, amelyeket az általunk használt különféle tárolási szolgáltatásokon keresztül gyűjtünk össze, hogy Ön zökkenőmentesebb, következetes és személyre szabott élményt nyújtson Önnek. Az adatvédelem javítása érdekében azonban bizonyos adatkombinációk megelőzésére tervezett technológiai és eljárási biztosítékokat építettünk be. Például az Ön által gyűjtött adatokat tároljuk, ha nem hitelesítettek (nem jelentkeztek be) külön-külön a közvetlenül azonosító fiókinformációktól, például nevétől, e-mail címétől vagy telefonszámától.


Információmegosztás


Személyes adatait az Ön beleegyezésével vagy szükség esetén a tranzakció teljesítéséhez vagy a kért vagy engedélyezett szolgáltatáshoz nyújtjuk. Például megosztjuk tartalmát harmadik felekkel, amikor azt mondja nekünk. Amikor fizetési adatokat ad meg a vásárláshoz, fizetési adatokat oszthatunk meg bankszámlával és más olyan szervezetekkel, amelyek fizetési tranzakciókat vagy más pénzügyi szolgáltatásokat nyújtanak, valamint a csalás megelőzését és a hitelkockázat csökkentését. Ezenkívül megosztjuk személyes adatait ellenőrzött leányvállalataink és leányvállalataink között. Személyes adatait is megosztjuk a nevünkben dolgozó gyártókkal vagy ügynökökkel a jelen nyilatkozatban leírt célokra. Például az általunk felajánlott vállalatok, amelyek ügyfélszolgálati támogatást nyújtanak, vagy segítenek a rendszereink és szolgáltatásaink védelmében és biztonságában, személyes adatokhoz való hozzáférésre lehet szükségük e funkciók ellátása érdekében. Ilyen esetekben ezeknek a vállalatoknak meg kell felelniük adatvédelmi és biztonsági követelményeinknek, és nem használhatják fel tőlünk más célra kapott személyes adatokat. A személyes adatokat a vállalati tranzakciók részeként is közzé lehet tenni, például egyesülés vagy értékesítés.