elektromos kopoly
elektromos kopoly 6
elektromos kopoly 5
elektromos kopoly illusztracio 1
elektromos kopoly illusztracio 2
elektromos kopoly 8
elektromos kopoly 7
Termék cikkszáma: EMK001
Termék elérhetősége: A termék készleten
csak 5 maradt

Elektromos masszázs köpöly

Fizetendő ár:11900 Ft

Az elektromos masszázs köpöly olyan többfunkciós eszköz, amely egyesíti a köpölyözés és a terápia hatását infravörös fény és hő segítségével. Professzionális használatra alkalmas masszázs- és szépségszalonokban, gyógytornászati klinikákon és otthoni használatra is.

A készülék 12 nyomás módban és 12 hőmérséklet-beállításban működik, amelyeket az LCD kijelző segítségével állíthatunk be. A köpöly ergonómikus formájú, az ujjak számára kialakított bemélyedésekkel a készülék biztonságos és kényelmes fogásáért. A bekapcsolás után a kijelzőn elkezdődik a 20-perces intervallum visszaszámlálása.

A köpölyt alkalmazhatja például a háton, a nyakon, a hát alsó részén, a lapockák közötti területen, a combon és a hason, bárhol és bármilyen helyzetben használható, nem szükséges feküdni a kezelés alatt. A negatív vákuumnyomás elvén működik, vagyis nem nyomjuk meg a test érintett területét, ellenkezőleg, a köpöly húzza a szövetet, és felszabadítja az egyes izomrétegeket, a fasciát és a bőrt.

Az elektromos köpöllyel végzett köpölyözés hatásai
nyomás masszázs fokozza a vérkeringést, csökkenti az izomfájdalmakat és ellazítja azokat, erősíti és kisimítja a bőrt, csökkenti a narancsbőr láthatóságát, csökkenti a duzzanatot.
hőterápia segíti a bőr, a bőr alatti szövetek és az izmok gyorsabb ellazulását, felgyorsítja a regenerációt, támogatja a vérkeringést (a kezelt terület magasabb tápanyag- és oxigénellátása, valamint az anyagcseretermékek eltávolítása), oldja a feszültséget és a stresszt.
vörös fény serkenti a sejteket, regenerálja és megfiatalítja a bőrt, egyesíti tónusát, javítja a vér- és nyirokkeringést, pozitív hatással van a bőr kollagén struktúráira.

Hogyan masszírozunk az elektromos köpöllyel
Szerelje fel a köpölyt tiszta szűrővel az utasításnak megfelelően. Vigyen fel masszázsolajat a kezelt területre, helyezze a köpölyt az átlátszó résszel a bőrre. Válassza ki a nyomás- és hőmérsékleti szintet. Kövesse a masszázs koncentrikus irányát. Kellemetlen vagy kényelmetlen érzés esetén kapcsolja ki a negatív nyomást, és távolítsa el a köpölyt a testről. Masszírozáskor kerülje a mellkas, az arc és a nyak területét.

A készülék tisztítása
Használjon enyhe fertőtlenítőszerrel megnedvesített puha ruhát. Ne használjon agresszív és súroló hatású tisztítószereket. Ne áztassa be vagy öblítse le a készüléket.

Ellenjavallatok az elektromos köpöllyel történő köpölyözéshez
  • minden olyan ellenjavallat, amely a klasszikus köpölyözésnél érvényes (akut fertőzések, gyulladások, fekélyek, irritált bőr, terhesség, visszér és érrendszeri betegségek, ...)
  • a testbe implantált elektronikus eszközök (pacemaker stb.)
  • allergia (túlérzékenység) a vörös fényre

A készülék paraméterei:
12 fokozatú nyomás
12 fokozatú fűtés
feszültség: 5 V
teljesítmény: 5 W
melegítés: 38-50°C
súly: 220 g

A csomag tartalma:
elektromos masszázs köpöly
használati útmutató
USB-C töltőkábel
3 cserélhető szűrő

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.