IMG_8820
BIO KEP
Termék cikkszáma: BFT001
Termék elérhetősége: A termék készleten

BactoEx Universal - masszázságy fertőtlenítő szer (Bio fertőtlenítő szer)

Fizetendő ár:3050 Ft
Gyártó Egyéb gyártó

Masszázságyak, masszázs-és kozmetikai székek fertőtlenítéséhez ezt a terméket ajánljuk!

Univerzális bio fertőtlenítő - Grape Vital® grapefruitmag-kivonat tartalommal  

A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló, széles hatásspektrumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer, amely egysejtű paraziták ellen is védelmet nyújt. Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag-kivonat koncentrátumból, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.

A grapefruitmag kivonat több, mint 800 baktérium- és vírustörzs, 100 gombafaj és egysejtű élősködő növekedését, szaporodását gátolja.

Alkalmazási területek: bárhol alkalmazhatjuk, ahol sterilitást szeretnénk elérni. Kiváló a fürdőszobai felületek, mosdó, kád, zuhanyozó tálca, WC ülőke, burkolatok, konyhapultok, asztalok, szellőzők, hűtőszekrények, mélyhűtők, zöldségtárolók, otthoni szauna, kerti bútorok stb. fertőtlenítésére.

Elengedhetetlen a természetes és kémiailag mentes anyagok kedvelői számára. Megbízható és gazdaságos prémium biofertőtlenítő az egész házban és a szabadban.  

Alkalmazása: A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már 1/2 perc után kifejti hatását, de a sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszerszag keletkezne. A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges. Előnye más fertőtlenítőszerekkel szemben: nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, tehát a bőrrel érintkezve sem okoz problémát.

Folyékony koncentrátum. Fény hatására a termék sötétedni kezd, ez a minőséget nem befolyásolja.

Összetevők: Grape Vital® grapefruitmag-kivonat koncentrátum, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin. Antimikrobiális spektrum: baktericid, MRSA, fungicid, virucid és sporicid. Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!  

OTH engedély szám: JKF/2671-1/2015

Letölthető: EU-Biztonsági Adatlap (44/2000/EU) GRAPE VITAL® – BactoEx®

Kiszerelés: 500 ml-s szórófejes flakon

Gyártó: GMR-Group Hungary Kft.

Termék súlya: 0.0000 lb
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.